maanantai 7. toukokuuta 2018

The ensimmäinen päivä kuntovalmennusta

The ensimmäinen päivä Ritan ja Akin kuntovalmennuksessa on kohta onnellisesti ohi. Tänne muutettuani olen uudelleen löytänyt aktiivisemman liikkumisen ilon. Viikot ovat täyttyneet pilateksesta, kuntosalista ja lenkkeilystä, mutta kaipasin jotain uusia vinkkejä liikkumiseen ja ruokavalioon. Italian taitoni eivät vielä ole niin kehittyneet, että pysyisin italiaksi käymään keskusteluja  muun muassa treenaamisesta tavoitteellisemmin. Selkäjumia poteissani selasin IG:tä ja näin Ritan sivuilla mainoksen heidän 7.5.2018 alkavasta kuuden viikon mittaisesta kuntovalmennuksesta. Totesin itsekseni, että siinä vastaus kaipaamaani ja ilmoittauduin valmennukseen mukaan. Ritan ja Akin sivuillaan on selkeitä ja monipuolisia vinkkejä esimerkiksi keskikehon huoltoon ja päivittäiseen ruokavalioon. Sivulla kehoitettiin ottamaan valokuvat edestä ja sivulta nyt valmennuksen alettua, joten kuvat - check. Katsotaan sitten kuuden viikon kuluttua, mitä keskikehossa on tapahtunut.

Aamu alkoi kuntopyörää polkien. Tosin pyörän satula oli minulle liian korkealla ja säätönappula oli niin jämähtänyt, etten saanut sitä avattua. Poljin sitten vimmatusti varvastaen, sujuihan tuo noinkin. Ja Vito katsoi tarkkana touhujani tai ajatteli, mihinkähän tuokin luulee menevänsä?


Sitten banaanilettuja valmistamaan. Ai, kun maistuivat hyville tuoreiden mansikoiden ja mustikoiden kera. Ei lisättyä sokeria tai vaahterasiirappia, edes juniorikaan ei ottanut siirappia lettuunsa, hyvä me. Hieman tummiksi lettuset menivät, sillä paistoin lettuset kaasulieden tehokkaammalla liedellä. Täytyykin seuraavan kerran muistaa paistaa miedommalla liekillä.



Ja lisää kannuun tuoreista ja mehukkaista sitruunoista sitruunavettä. Sitruunavesi on ollut aina suosikkijuomani, mutta täällä sitruunat ovat todella maistuvia, joten vesikin maustuu suunmukaiseksi hetkessä.


Lounaaksi salaattia, sitruunaparsaa ja ohuen ohuet paistetut kanafileet. Ja tietty sitruunavettä. Ai kun oli hyvää ja riittävän täyttävää. Lounaasta noin kahden tunnin päästä lähdin salille. Sali on melko pieni, mutta laitteita on niin, että samalla treenillä teen sekä jalat että kädet. Lopuksi omalla kehonpainolla keskikehoa vahvistavia liikkeitä ja loppuvenytykset. Ai kun olo on hyvä ja energinen. Kotiin viileään suihkuun ja suihkun jälkeen täällä napsuttelen blogiani. Taidankin mennä tästä päivällisen laittoon. Täytyykin katsastaa valmennuksen sivuilta, mitähän sitä tänään meillä onkaan päivälliseksi?

Ciao, ciao a tutti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti