tiistai 1. toukokuuta 2018

Villoja täällä vilisee

Kevät on ihanaa aikaa - uuden heräämistä ja siksi huhti-toukokuun vaihdetta on ihanaa julistaa. Toki akatemian - , opiskelun - ja työn juhlaa on juhlistettava tänään. Skol!



Spritzerit ovat italialaisia juomia, joita nautitaan päivisin. Käydessäsi ostoksilla tai nauttiessasi ihanasta päivästä Comon rannassa suositan sinua tilaammaan Spitzerin. Juomaa saa joko alkoholilla tai ilman. Spizereitä on jokaisessa ravintolassa omilla nimillään, joten ole tarkkana jos et ole Carillon ystävä, kuten minä, ettei Spizerisi sisällä Carilloa. Juoma on oikein helteisen päivän janon sammuttaja ja näyttävä sellainen. Juomaan ehdottomasti kuuluu appelsiinin siivu. Itse laitoin aranciata di Sisicilia - siivun, joka muistuttaa meidän suomalaisten veriappelsiiniä. Lasiin tulee ehdottomasti paljon jäitä. Täällä Pohjois-Italiassa on erittäin puhdasta ja siistiä, joten en ole osannut pelätä Hepatiitti-A:ta. Toki olen ottanut Hepatiitti A ja B - rokotteet. Emme ole saaneet mitään vatsatautia täällä ollessamme, joka todistaa että puhdasta on. Tosin olemme käsienpesijöitä. Kun tulemme kotimme ulkopuoleta, menemme heti käsipyykille. ja herkänihon käsisaippuaa kuluu, mutta kulukoon. Terveys on tärkeintä.

Ihanaa, Kiira Korven häitä vietettiin 30.4.2018 täällä Comon maakunnassa, Lennossa, Villa del Balbianellossa. Julkkisten ig-päivityksissä oli kuvia Comosta. Upea paikkahan tämä on - Villoja täällä vilisee! Comon maakunta Lago di Como on laaja ja asukkaita tällä alueella on noin 7 00 000. On kaksi eri asiaa, Comon kaupunki ja Comon laaja maakunta Lago di Como sekä kolmas Como -järvi. Nämä näyttävät menneen toimittajilta sekaisin julkaistaessaan uutisia Kiiran häistä. Tai ehkäpä tarkoitus olikin, pitää tunkeilijat loitolla? Hääpaikat, Villat ja hotellit tulee varata hyvissä ajoin, jopa vuosia aikaisemmin kun itse hääpäivä on. Joten Kiirankin on täytynyt jo useampi vuosi sitten varata villa ja olla varma aikeistaan. Vapun ja raikkaan morsiammen kunniaksi rakentelin coctailin Kiira a Como, johon kuuluu ripaus c-vitamiinia mustaherukkamehusta, sekä viipaloiduista mansikoista sekä kuivaa Proseccosta 8ei vitamiinejä). Erittäin raikas ja upean värinen coctail.Mustaherukkamehukin saa uuden twistin. Suosittelen kokeilemaan.

                              
                                                      Lasin pohjalle mustaherukkamehua ja sen jälkeen mansikkaviipaleet.


Seuraavaksi kaada kuivaa Proseccoa. Varosvasti, sillä juoma kuohuu.


Coctail on kerroksellinen ja upean värinen!




Ciao ciao a tutti e domani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti