sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

BlingBlingiä

Eilinen lauantai hujahti Sveitsin puolella, Moltrasiossa korjattu klo 21.39  Mendrisiossa huikeassa ostokeskus Foxtownissa. Foxtownissa on satoja liikkeitä, aina huippuumerkeistä edullisiimpiinkin merkkeihin. Meitä oli valmennettu lähtemään aamupäivästä, niin että olisimme perillä noin klo 11.00, kun keskus avautuu. Näin teimmekin ja pääsymme ostariin sujui ongelmitta. Saimme kätevästi parkin vielä ilmaisesta parkkitalosta ja niinpä tutustuminen paikallisiin liikkeisiin alkoi. Löysin aivan ihanan naistenvaateliikkeen Majan, johon aion kyllä keväämmällä palata. Myymälään jäi ihana kesäinen mekko huutelemaan minua. Vähän samanlainen kuin Meeri Koutaniemellä oli yllään Yökylässä Maria Veitolassa. Nyt harmittaa, etten ottanut sitä mukaani. No, löydän varmaan jotain muuta, jos leninkiä ei enää myymälässä kun sinne pääsen.

Oikeastaan olin lähetenyt alusvaateostoksille. Ja löysinkin Calvin Klainin myymälästä, erittäin ystävällisen nuoren myyjätteren avulla kaksi alusvaatesettiä. Tulee tuosta CK:sta mieleen tarina, jonka muistuu mieleeni kun nään merkin CK. Vuosia sitten ostin jostain nettimyymälästä CK:n harmaamustat balleriinat, joita käytin arjessa ja juhlassa. Olivat niin mukavat jalassa. Niin, ystävättereni tai ehkäpä paremminkin tuttuni tokaisi minulle sarkastiseen sävyyn uudet kenkäni nähdessään, kun oli vaihto-oppilaana USA:ssa (vuonna nakki), niin Kalvin Clainia sai halpisliikkeistä. Ainahan voi dropata toisen tunnelman halutessaan. Äh, ei se minua mitenkään lannistanut, päin vastoin ymmärsin ystävyyden luonteen.

Sitten suuntasin määrätietoisesti Aubaden-liikkeeseen, jossa sain ystävällistä ja yksilöllistä apua alusvaatteiden sovitukseen ja valintaan. Sanoinkin ostokseni päätteeksi myyjälle, että nyt tiedän mihin tulen seuraavan kerran laatualusasuostoksille. Myyjä aivan hämmentyi sanoistani. Yksi motoistani on, aina kun voit kiitosta antaa, tulee sitä antaa. Pienikin kiitos kantaa ja saa ihanan hyvän olon tunteen kuplimaan. Tuosta pääsenkin päivän aiheeseen, kylpypommiin!




Vuosien taitossa minusta on karissut saunainto. Kotona Suomessakin saunoin tuskin vain kerran viikossa ja nekin löylyt otin pikaisesti alle 80 asteessa. Ja varmistin meidän Saunamajurilta, että onhan löylyt varmaan kosteat? Ihanaa, kun täällä minulla on amme. Olen löytänyt ihania, ihon kauan  pehmeinä ja kosteina pitävät Lush:n kylpy-ja suihkutuotteet. Kiitos meidän nuorison. (Nyt kyllä Lush:n tulisi maksaa tästä mainonnasta.) Tuotteet ovat täysin kasvispohjaisia, eikä tuotteita ole testattu eläinkokeilla.

Perjantain blogitekstissä vinkkasin banaaniletuista. Väänsin lettuja sunnuntain brunssille. Tietty tuoreita marjoja kyytipojaksi. Tällä kertaa mansikoita ja mustikoita. Kun olin saanut seurueemme masut täyteen ja jokainen paineli omaan boxiinsa, koira myös, laskin itselleni kylpyveden. Kun amme on 3/4 täynnä (vai vajaa), heitin The Pommin veteen. Ihanan huumaava, mieto mentholin ja mintun tuoksu täytti kylpyhuoneen. Ja sitten alkoi vedessä tapahtua.


Kylpyvedestäni tuli ihanan sinistä, jossa mieleinen annos blingblingiä.



















Sukellus ammeeseen ja lillumaan säihkeeseen.
Ihana keskipäivän kiireetön hetki. Hyvä kun pääsin ammeesta pois. Ja koira nukkuin seuranani kuorsaten tyytyväisenä kylpyhuoneessa. Missä mamma, siellä myös Vito.

Pian kylvyn jälkeen keski-ikäisen naisen iho huutaa kosteutta. Herkän ihon, hajusteetonta voidetta reilusti ihoon. Herttijeijaa, kun iho imeekin voidetta! Uudet alusvaatteet päälle ja kun koiran saa hereille, niin hänen ylhäisyytensä kanssa lenkille. Keski-ikäisen elämän parhautta, kuten ystävätteret usein kommenteissaan kommentoivat tekemisiään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti