sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Ballando con le stelle

Eilen se alkoi, Suomessakin hehkutettu Italian Tanssii tähtien kanssa - Ballando con le stelle. Täytyy myöntää, että suomalaiset Veera Kinnunen ja Hanna Karttunen ovat loistavia! Veera ja hänen parinsa Akas Kumar olivat ihan parhaita. Ja Hanna tanssitti  Kauniiden ja rohkeiden Bill Spenseriä. Bill eli Don Diamont oli loukannut selkänsä harjoituksissa ja tanssi kipulääkkeiden voimalla. Siis hyvä suoritus kaiken kaikkiaan heiltäkin. Ohjelman lähetys alkoi klo 20:35, eikä loppua näkynyt klo 23:00, jolloin löin pillit pussiin. Suomalaiset olivat tanssineet, joten nyt on aika mennä yöpuulle. Ensi viikon lauantai-iltana parkkeeraan itseni seuraavan kerran tv:n ääreen useammiksi tunniksi.

Koko yön satoi ja sataa edelleen. Vaikka sataa, niin lämpömittari näyttää + 10 astetta. Ensi viikoksi on luvattukin lähelle + 20 astetta - ihanaa. Jaa, mitähän sitä teksi, että mainittaisiin?


Kaivoin jooga-mattoni ja puin jooga-vaatteet ylleni. Aikoinaan eräs jooga-ope antoi vinkin, että paras matto on metritavarana myytävä pehmeä suihkumatto. Saman olen minäkin todennut, erinomainen on. Matto  pysyy hyvin paikoillaan, eikä asennoissa liu, vaikka pidänkin ohuet puuvillasukat jalassani venytellessäni. Talossa on vielä hiljaista, joten nyt on rauhallinen hetki venytellä yön jälkeen kankeaa kroppaa. Voi, kuinka sitä jäykistyykin iän mukana. Muistakaa kaikki venytellä säännöllisen epäsäännöllisesti. Itse olen vuosia sitten hurahtanut joogaan ja sen saloihin. Se jos mikä pitää miehen kuin naisenkin notkeana. Netistä löytyy lukuisia jooga ja venyttely ohjeita, joten välttämättä ei tarvitse lähteä jooga-salille. Hetken sain venytellä rauhassa, mutta sitten Vito äkkäsi, että ai, mamma on lattialla. Voi sitä kihnutuksen määrää. Välillä oli koiran märkä nenä korvassani ja välillä sen takapää kainalossani. Onneksi karvakuono kyllästyy nopasti, varsinkin kun vahingossa, asentoa vaihtaessani painon polvella hänen ylhäisyytensä korvanlehteä, niin että vingahti. Sain mulkaisun ja sitten tuli rapsutella ja pyydellä anteeksi vanhalta herralta. Se sitten riittikin hänelle. Hän suvaitsi siirtyä kauemmaksi minusta, joten sain lopun 1/2 tuntia venytellä ihan rauhassa. Sitten suihkuun ja laittautumaan ihmisen näköiseksi!





Hetki kirjoittelua ja nyt on aika keskittyä kieliopintoihin, joten Arrivederci e a dopo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti