lauantai 22. syyskuuta 2018

Katsaus Italian syysmuotiin a´ la Tiina


Nyt se luvattu postaus tulee, katsaus syksyn 2018 Italian tai paremminkin Milanon katumuotiin.

Syksy esiintyy murretuissa punaisen, keltaisen ja ruskean sävyissä. Musta on edelleen suosiossa, mutta lähinnä nahkan, turkiksen, silkin ja satiin muodossa. Leopardikuosi ei todellakaan ole keski-ikäisyyden merkki, vaikka sitkeimmät kuosin vastustajat ajatelevat. Nyt laitetaan ylle punasävyistä leopardikuosia, jossa ruskeasävyinen leoparikaulus. Ja nyt kaivamaan kaapeista kaikki tekoturkikset, sillä niitä näkyy paljon Milanon katukuvassa.



Ihanan värikkäät kirjailut vaatteissa ovat palanneet. Tai itseasiassa rohekammat pukevat aina väriä ylleen. Itse olen ihastunut murrettuun keltaiseen. Tässä ostoslöytöni keltaisesta paidasta, jossa upea punainen kukkakuviointi. Suuret, värikkät kuvioinnit näkyvät vaatteissa, etenkin paidoissa ja puseroissa tänä syksynä. Osa tämän syksyn paidoista on pituudelta varsin niukkoja aikaisempaan nähden.




Tosin housujen vyötärötkin nousevat ylös, joten niukka pituinen paita näyttää melko mukavalle korkea vyötäröisten housujen kera, kunhan housujen vyötärö on sopivan kokoinen ja ylettyy riittävän korkealle. Farkut ovat leveälahkeisia, joissa lahkeet ovat puolimittaisia ja hapsuisia. Farkkujen reisissä on mukavasti väljyyttä. Nämä farkut näyttävät molto bene sirojen nilkkasaappaiden tai klassisten avoikkaiden kanssa.



Farkuista puheen ollen, pillifarkut, jotka ovat sopivan reikäiset ja lahkeista hapsureunaiset ovat edelleen in. Tämän syksyn farkuissa näkyy myös  harmaa farkku. Boyfriend-malliset repalaiset farkut voit edelleen pukea päällesi, mutta kaipaa seurakseen lyhyen nahkatakin, leopradikuosisen-takin tai pitkän, reilun villakangastakin.




Ruutukuosi näkyy myös täällä klassisina, väljinä jakkuina ja istuvina housuina, mutta myös sportiisimmissa vaatteissa. Tässä kuva sporttisemmasta ruutuhoususta, jossa hyvin muodikkaat raidat housujen lahkeiden sivuissa. Näitä housuja tulen taatusti pitämään ja paljon, niin mukavat ovat päällä.



Ruutukuosi näkyy pääasiallisesti päällysvaatteissa. Olen aina opettanut pojilleni, että päällysvaattet, kuten takit ja kengät kannattaa hankkia tarkoin ja laatutietoisesti, sillä silloin ne on tehty myös kestämään. Tosin vaatehuollolla on merkittävä sija vaatteen kestävyyteen. Alla kuva vuosia sitten hankkimastani villakangastakista, joka nyt on erittäin in. Punaista, ruutua ja selässä suuri, värikäs kukkakuvio. Keltainen paita alle, boyfriend-farkut jalkaan, jalkoihin mukavat musta lenkkitossut ja eikun menoksi!



Lähinnä Pilates-tuntejani varten olen hankkinut myös jotain uutta päälle pantavaa. Urheiluvaatteissa tänä syksynä näkyvät leveät, tasaraidat, musta, valkoinen ja vaaleanpunainen. Kyllä näissä vaateissa kelpaa köllötellä grande pilatespallon päällä - eikös! Tosin paitaa tulen taatusti käyttämään myös korkeavyötäröisten farkkujen kanssa.



Alla linkki, jota klikkaamalla pääset katsomaan syysmuotia lisää. Olen koonnut Milanon katukuvassa näkyvää muotia Pinterest tauluuni Style autum 2018. Jos et pääse näkemään tauluani, tulee sinun kirjautua Pinteresin käyttäjäksi.

Linkki alla:
Katsaus Italian syysmuotiin - Pinterest; Style autum 2018

Muodikasta ja muodokasta syksyn jatkoa ladyt <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti